Aquamarijn

De producten van Aquamarijn komen, net als die van RigoStep, voort uit het koepelbedrijf Ursa Paint. Toch heeft Aquamarijn een duidelijk eigen profiel en neemt 't een eigen plaats in tussen andere onderhoudsmiddelen.


Kenmerken

De producten die Aquamarijn ontwikkelt bestaan volledig uit natuurlijke ingredi�nten. Aquamarijn wijst het gebruik van kunstmatige oplosmiddelen en andere milieubelastende toevoegingen af, en legt zich toe op het vervaardigen van eigentijdse, duurzame en dus natuurlijke onderhoudsmiddelen. Aquamarijn was zo het eerste bedrijf dat met een hardwaxolie op de markt kwam die vrij van oplosmiddelen was. Aquamarijn heeft een reputatie opgebouwd als milieubewuste onderneming.

Waar kan ik Aquamarijn vinden?

Veel mensen vinden het milieu belangrijk en vragen expliciet om milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen. Hierdoor neemt ook de vraag naar de producten van Aquamarijn toe en zullen de meeste speciaalzaken deze merklijn in hun assortiment hebben opgenomen.

Aanbrengen

De producten van Aquamarijn zijn relatief eenvoudig in gebruik: de vloer hoeft maar ��n keer behandeld te worden en droogt daarna opvallend snel. Omdat er geen oplosmiddelen zijn gebruikt, kan er rustig en in afwisselend tempo gewerkt worden en hebt u meer controle op het proces. De producten van Aquamarijn zijn ook voor een doe-het-zelver geschikt.