Bona

Het Zweedse bedrijf Bona biedt een groot assortiment onderhoudsmiddelen, niet enkel voor de houten vloeren, maar ook voor laminaat, tegelvloeren en nog andere vloertypen. Bona heeft dus veel ervaring met vloeronderhoud en slaagt er zo in met goede, toepasselijke producten te komen. Zelfs voor schuurmachines en dergelijke kunt u bij Bona terecht.


    

Kenmerken

De producten van Bona zijn bedoeld voor het onderhoud van uw houten vloer en maken het reinigen, bijwerken en mooi houden van uw houten vloer gemakkelijker en effectiever. U kunt de producten van Bona gebruiken voor een reeds afgewerkte houten vloer; uw vloer voor de eerste keer behandelen (bv. in de was zetten) zult u met andere producten dan die van Bona moeten doen.

Waar kan ik de producten van Bona vinden?

Niet alle speciaalzaken verkopen Bona, maar het zijn er wel steeds meer. Op de informatieve website van het bedrijf vindt u een handig overzicht van verkooppunten bij u in de buurt.

Aanbrengen

De producten van Bona zijn bedoeld voor onderhoud. Het is dus niet de bedoeling dat u uw halve huis ontruimt om maar met Bona aan de slag te kunnen - Bona is juist gebruiksvriendelijk en de producten zijn op de consument afgestemd. De website biedt ook veel nuttige informatie over hoe u wel product kunt aanbrengen.