De Parketman

Wie advies wil over het onderhoud van houten vloeren kan daarvoor niet alleen op houtenvloertje.nl goed terecht, ook de Parketman geeft goede raad. Daarbij bieden zij een aantal eigen producten te koop aan die u kunt aanschaffen teneinde uw vloer te onderhouden.


Kenmerken

De Parketman biedt onderhoudsproducten die zijn toegespitst op verschillende type vloeren. Hierover geeft de website van het bedrijf ook toegankelijke en accurate informatie. De Parketman biedt echter geen hardwaxolie om een onbewerkte vloer mee te behandelen; de producten van De Parketman zijn bedoeld voor reeds behandelde vloeren en zorgen er alleen voor dat u langer en op een betere manier van uw behandelde vloer kunt genieten.

Aanbrengen

De producten van De Parketman zijn bedoeld voor het onderhoud van een al behandelde vloer. Voor het aanbrengen van de was of olie hoeft u dus niet uw hele huis te ontruimen, dat zou al te onhandig zijn. Het onderhouden van uw vloer wordt u door De Parketman juist eenvoudig gemaakt, niet alleen doordat de producten makkelijk aan te brengen zijn, maar ook omdat De Parketman veel duidelijke informatie biedt over hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden.

Waar vind ik producten van de Parketman?

De producten van De Parketman zijn goed verkrijgbaar, en wordt in Nederland gedistribueerd door de Plinten & Profielen Centrale.