Dumby

Dumby is altijd te herkennen aan het olifantje. Dit bedrijfslogo vind je op ieder etiket. Dumby moet er dan ook voor zorgen dat uw vloer een olifantenhuid ontwikkelt: zo immers kunt u lang blijven genieten van uw houten vloer. De producten van Dumby zijn gemaakt om reeds afgewerkte vloeren te reinigen, om zo hun levensduur te verlengen.


áááá

Kenmerken

Dumby biedt geen afwerkingsmiddelen: u moet uw vloer eerst afwerken op de manier die u het meest bevalt, dus door de houten vloer te olie´┐Żn, te lakken of in de was te zetten. Hierna komt Dumby. De producten van Dumby zijn zo ontwikkeld dat ze precies bij uw vloer en uw smaak passen. Er zijn speciale producten voor geoliede vloeren, voor wasvloeren en vanzelfsprekend ook voor gelakte vloeren. Dumby is geschikt voor zowel parket als laminaat.

Aanbrengen

De onderhoudsmiddelen van Dumby zijn eenvoudig te gebruiken. Dumby voorziet ook in speciale producten als doekjes, wissers en schuimzolen die u nog beter vooruit helpen bij het reinigen en onderhouden van uw houten vloer. Lees altijd goed de aanwijzingen op de verpakking.

Waar vind ik Dumby?

Bij de meeste grote parketzaken vindt u de producten van Dumby. Op de site van Dumby kunt u opzoeken waar bij u in de buurt Dumby verkocht wordt. Ook kunt u Dumby eenvoudig online bestellen, zodat u niet eens meer het huis uit hoeft om onderhoudsmiddelen te kopen.

á