Eukula / Strato

De Duitse onderneming Eukula heeft al bijna een halve eeuw praktische ervaring met houten vloeren. De onderhoudsmiddelen van Eukula, deels onder de naam Strato op de markt gebracht, zijn op basis van die lange ervaring samengesteld en speciaal geschikt voor kurkvloeren en parket.


ááá

Kenmerken

Eukula brengt onder de merknaam Strato verschillende olie´┐Żn op de markt die uw houten vloer een goede bescherming bieden. Het bedrijf is een grote naam in vooral Duitsland, maar ook elders worden de producten gebruikt om parket en kurk te behandelen. Het assortiment van Eukula / Strato is bijzonder uitgebreid en biedt zowel gebruiksvriendelijke basisproducten, die door hun speciale samenstelling op waterbasis veilig en milieubewust zijn, als ook meer specialistische producten voor een extra afwerking. Er is, kortom, heel veel mogelijk.

Aanbrengen

Eukula / Strato is een kwaliteitsproduct met veel bijzondere eigenschappen. Hierom is Eukula geliefd bij parketteurs en andere vaklui. Voor de doe-het-zelver zijn de producten van Eukula vaak iets te specialistisch.

Waar kan ik de producten van Eukula / Strato vinden?

Een specialistisch product als Eukula is niet algemeen verkrijgbaar. Bestel het via uw parketteur of bij de daarvoor aangewezen importeurs.