Floorservice

Voor zowel afwerking als onderhoud biedt Floorservice geschikte producten. Floorservice is een product van het grotere bedrijf Overmat, dat behalve onderhoudsproducten voor houten vloeren ook producten voor andere vloeren en zelfs machines en dergelijke levert.

Kenmerken

Floorservice levert een volledige, goed samengestelde productlijn met zowel onderhoudsproducten voor een reeds afgewerkte vloer, als hardwasolie waarmee u een onbewerkte vloer kan behandelen. Daardoor kunt u voor heel verschillende zaken toch bij Floorservice terecht. Ook voor kwasten, boenmachines en al die andere dingen die u denkt nodig te hebben voor uw vloer kunt u bij Floorservice dan wel bij het koepelbedrijf Overmat aankloppen.

Aanbrengen

U kunt de wassen en olie´┐Żn van Floorservice in principe zelf aanbrengen, maar u kunt dit ook door een ervaren parketteur laten doen. Floorservice richt zich niet in de eerste plaats op de doe-het-zelver. Beoordeel zelf of u ervaren genoeg bent om deze producten eigenhandig te gebruiken.

Waar kan ik de producten van Floorservice vinden?

Niet iedere speciaalzaak verkoopt de producten van Floorservice, maar zeker via internet, is bestellen gemakkelijk.

Helaas beschikt Floorservice nog niet over een duidelijke, klantvriendelijke website. Wel kunt u informatie over Floorservice opvragen via de site van Overmat.