Inpa

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf Inpa staat bekend als een duurzame onderneming die op bestelling houten vloeren of de onderdelen daarvoor levert. Behalve een grote keuze aan houtsoorten en vloertypen biedt Inpa ook de mogelijkheid, de vloer te laten afwerken. Inpa doet dit zelf. De consument hoeft dus niet, zoals bij andere producten, met een potje lak aan de slag, maar geeft gewoon zijn wensen door aan Inpa - in de Inpa-fabriek in Tilburg wordt dan de afwerking door professionals uitgevoerd.


Kenmerken

Inpa verschilt sterk van andere onderhoudsmiddelen, omdat de service zo anders is. Omdat Inpa ervoor kiest het onderhoud zelf uit te voeren, kan het een heel professioneel, kwalitatief product leveren, zonder rekening te hoeven houden met de beperkingen van de gewone doe-het-zelver. Dat maakt Inpa heel betrouwbaar. Inpa maakt z'n reputatie van duurzame onderneming ook hier waar.

Aanbrengen

Inpa brengt u niet zelf aan, de medewerkers van Inpa doen dit voor u. Dat heeft grote voordelen: de vloer die u laat leggen is al voor hij wordt gelegd goed afgewerkt. U hoeft zelf niet meer aan de slag en u hoeft de vloer niet meer te laten drogen. Nadelen zijn er natuurlijk ook: Inpa biedt deze service natuurlijk alleen als u uw vloer bij hen hebt gekocht. Ook kan het soms handiger zijn de vloer pas af te werken als 'ie al ligt, omdat je dan eenmaal meer overzicht hebt en aan de vloerdelen ook niets meer zult verzagen of doorboren.

Waar kan ik Inpa vinden?

U vindt Inpa eenvoudig terug op het web. Hun site is informatief en biedt u voldoende gelegenheid, uw eigen afweging te maken. Als u een houten vloer gaat bestellen bij Inpa, zullen de contacten meestal via uw parketteur lopen.