Junckers

Junckers is een van de grootste producenten van houten vloeren in Europa. Oorspronkelijk komt Junckers uit Denemarken, maar inmiddels is het bedrijf in vele landen ter wereld actief. Junckers heeft veel ervaring en daardoor ook veel kennis van hout en het onderhoud daarvan. Bij zowel professionals als particulieren heeft het bedrijf dan ook een goede naam.


   

Kenmerken

Junckers biedt een keur aan onderhoudsproducten, speciaal afgestemd op uw type vloer. Junckers is gespecialiseerd in masssieve houten vloeren, maar veel van hun onderhoudsmiddelen zijn ook geschikt voor parket en laminaat. Junckers is een milieubewuste onderneming en besteedt dan ook veel aandacht aan duurzaamheid. Dat, en de ruime keuze, maken Junckers een aantrekkelijk merk.

Aanbrengen

Junckers wordt zowel door professionals als door doe-het-zelvers gebruikt. De producten zijn dan ook betrekkelijk eenvoudig aan te brengen. Lees altijd goed de handleiding en laat u indien u twijfelt over de juiste methode adviseren door uw parketteur. De producten van Junckers zijn zeer veilig, juist ook omdat ze zo milieuvriendelijk zijn.

Waar kan ik de producten van Junckers vinden?

De betere parketteur zal u de producten van Junckers kunnen verkopen. Ook op internet zult u de onderhoudsproducten eenvoudig kunnen bestellen.

Junckers van Goedkoopvloertje.nl