Lithofin

Een geliefd onderhoudsproduct voor de houten vloer is Lithofin. Lithofin heeft een breed assortiment onderhoudsmiddelen, niet alleen voor houten vloeren, maar ook voor tegelvloeren. Het wordt door veel specialisten hoog aangeschreven.

Kenmerken

De naam Lithofin is afgeleid van fin (finishing treatment: afwerking) en van het Griekse woord lithos, dat steen betekent. Oorspronkelijk richtte lithofin zich dan ook uitsluitend op stenen vloeren, maar tegenoordig is het bedrijf veel breder gespecialiseerd. Lithofin biedt nu dan ook producten die speciaal geschikt zijn voor parket en laminaat. Er zijn zowel reinigingsproducten als middelen om de vloer langdurig tegen beschadiging en vervuiling te beschermen. Het gebruik van deze middelen is goed op elkaar af te stemmen.

Aanbrengen

Lithofin is een effectief product, dat als het puur wordt aangebracht erg snel werkt. Het is raadzaam de producten van Lithofin voor gebruik te verdunnen door ze met water aan te lengen: zo gaat uw fles langer mee! Lees altijd goed de aanwijzingen op de verpakking.

Waar vind ik  Lithofin?

Lithofin is een bekend product en is dan ook vrij algemeen verkrijgbaar.