Oliefris

Het merk Oliefris staat voor 'n hoge gebruiksvriendelijkheid en biedt daarom een goed basisassortiment onderhoudsproducten, waarmee u zelf aan de slag kunt. Oliefris verkoopt geen producten waarmee u uw vloer kunt afwerken, maar levert de middelen om u reeds afgewerkte vloer te onderhouden.


    

Kenmerken

Oliefris heeft een goed basisassortiment dat vooral met de handige "startset" het onderhouden en reinigen van vloeren toegankelijk en eenvoudig maakt. De producten van Oliefris zijn zo samengesteld, dat ze bij verschillende vloertypen passen. U kunt speciale pakketten voor vloeren met een speciale kleur of afwerking bestellen, zodat het onderhoudsmiddel dat u gebruikt altijd perfect bij uw vloer aansluit.

Aanbrengen

Werken met Oliefris is makkelijk. U zult het prima zelf kunnen doen. Bij de producten levert Oliefris natuurlijk de informatie die u nodig heeft en waarmee u aan de slag kunt.

Waar vind ik producten van Oliefris?

Oliefris is nog niet heel algemeen verkrijgbaar, maar u hoeft gelukkig niet lang te zoeken.
Op de website van Oliefris staat veel aanvullende informatie en een handig overzichtje van de verkooppunten bij u in de buurt.