RigoStep

Onder de merknaam RigoStep brengt de firma Rigo Special Coatings een aantal kwalitatieve onderhoudsproducten op de markt speciaal geschikt voor houten vloeren en voor kurkvloeren. Het IJmuidense bedrijf is onderdeel van het grotere Ursa Paint, waar ook de producten van Aquamarijn onder vallen.


    

Kenmerken

Sinds de jaren zeventig wordt dit product ontwikkeld en steeds verder geperfectioneerd. De makers van RigoStep hebben inmiddels dus veel ervaring. RigoStep wordt gewaardeerd om de mooie afwerking en de goede toepasbaarheid. De olie en lak van RigoStep drogen vrij snel en zijn ook goed aan te brengen. Bovendien zijn de producten zo veel mogelijk op waterbasis, wat het milieu natuurlijk ontlast.

Waar kan ik RigoStep vinden?

RigoStep is een Nederlandse firma en het product is in eigen land dan ook zeker goed verkrijgbaar. Ook in het buitenland heeft RigoStep steeds grotere bekendheid.

Aanbrengen

De producten van RigoStep drogen relatief snel: na een nacht intrekken kunt u uw vloer alweer gebruiken, zij het dat u met het plaatsen van zware meubels nog iets langer moet wachten. Eenmaal aangebracht gaat RigoStep jaren mee. Met speciale producten kunt u klein onderhoud aan de laklaag prima zelf verrichten zonder veel gedoe.