Rubio Monocoat

Afkomstig uit het Belgische Izegem, is Rubio Monocoat inmiddels een internationaal bedrijf met een heel goede naam. Rubio Monocoat is een milieuvriendelijk merk en de producten van Rubio Monocoat sluiten bij een bewustere, duurzame levenswijze die meer en meer in opkomst is. Rubio Monocoat wordt ook bij grote projecten en door overheden toegepast, juist omdat de onderhoudsmiddelen van dit merk zo goed passen bij deze tijd.

Kenmerken

De onderhoudsmiddelen van Rubio Monocoat bestaan hoofdzakelijk uit echt natuurlijke ingrediŽnten. Door nieuwe technieken de watervrije, milieuvriendelijke middelen extra effectief zijn, zodat u er weinig van nodig heeft. Er is veel keuze: afwerkingsmiddelen in allerhande kleuren, extra sterke oliŽn, creatieve toepassingen... Een modern merk dat past bij de moderne klant.

Waar kan ik Rubio Monocoat vinden?

Bij veel parketzaken in Nederland is Monocoat verkrijgbaar. U kunt het natuurlijk ook op internet bestellen.

Aanbrengen

Monocoat is prima door een doe-het-zelver te gebruiken. Na aanbrengen moet Monocoat natuurlijk wel even drogen, maar het spul is bijzonder gauw effectief. Ook aanpassingen en ander onderhoud zijn gemakkelijk.