Woca (Trip Trap)

De merknaam Trip Trap is voor veel mensen die werkzaam zijn met parket en houten vloeren wel bekend. De Deense firma heeft echter al enige tijd een nieuwe naam, Woca, en brengt onder die naam populaire onderhoudsproducten op de markt.


áááá

Kenmerken

Woca maakt onderhoudsmiddelen die wat het bedrijf betreft perfect moeten passen bij de natuurlijke aard van hout. Dat betekent dat Woca veel voor natuurlijke ingredi´┐Żnten kiest en de producten uitgebreid laat testen op milieuvriendelijkheid. Deze milieubewuste werkwijze heeft Woca zeker populair gemaakt.

Woca biedt verschillende producten die elk op een eigen manier het best tot hun recht komen. Behalve uw houten vloer kunt u zelfs ander houten meubilair met Woca behandelen. Laat u informeren over de verschillende producten en hun werking.

Aanbrengen

Er zijn verschillende Woca-producten die ook op verschillende manieren worden vewerkt. Let van tevoren goed op of de olie die u wilt aanbrengen wel door een doe-het-zelver kan worden aangebracht. Veel producten van Woca kenmerken zich door een snelle droogtijd, wat zeker een voordeel is, maar wel met zich meebrengt dat de olie machinaal moet worden aangebracht met een boenmachine.

Aanschaf