Houten vloeren in Groningen?

Groningen is een metropool. Tenminste, voor wie in het noorden woont. Groningen is natuurlijk maar 'n middelgrote stad, en kan niet wedijveren met grotere steden als Hamburg, Bremen of Amsterdam, maar de centrumfunctie die Groningen voor Noord-Nederland heeft is uniek. Geen andere stad in Nederland is het onbetwiste centrum voor zo'n groot en veelzijdig gebied.

Groningen heeft dan ook veel te bieden. Er is een oude universiteit die nog altijd studenten uit heel Nederland trekt, en zelfs uit het buitenland. De monumentale universiteitsgebouwen situeren in een al even monumentale binnenstad met de Martinitoren als hoogtepunt. In Groningen zijn veel mooie oude kerken, gezellige pleinen en bijzondere, karakteristieke straatjes. Het uitgaansleven is hier heel bruisend en gaat dag en nacht door. Maar gewerkt wordt er in Groningen natuurlijk ook.

In en om Groningen wordt de laatste jaren weer veel gebouwd. Groningen groeit. Groningen is volop in ontwikkeling. De specialisten in houten vloeren en parket varen daar natuurlijk wel bij. Als u op zoek bent naar een houten vloer, dan vindt u hier de adressen van de Groningse parketteurs.


Beboparket.nl

In deze regio

Bedrijven op de kaart