Houten vloeren in Noord-Holland?

Wie op oude kaarten van Noord-Holland kijkt, ziet vooral water. Veel water. Al die meren en binnenzeeŽn uit de middeleeuwen zijn nu ingepolderd, en Noord-Holland is dan ook het land van de grote polders en droogmakerijen. Zijpe, Beemster, Schermer, Wieringermeer... Nu bewoond land, maar ooit water.

Tussen al deze nieuwe polderlandschappen liggen ook oude landschappen. Texel, Wieringen, het Gooi... zij bestaan al honderden, zelfs duizenden jaren. Ook West-Friesland, in het noorden van de provincie, is al oud. Hier was vroeger geen water, maar veen, en bos. Namen als Midwoud en Hoogwoud herinneren nog aan de tijd, dat dit een dichtbeboste landstreek was.

De Noord-Hollanders staan bekend als een bedrijvig volkje. Ook voor de houten vloer bestaan overal in de provincies bedrijfjes die u graag adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste vloer. En natuurlijk zorgen wij ervoor, dat u deze bedrijven kunt vinden. Want de regel is: houten vloeren in alle soorten, parket of laminaat... als u niet weet waar u 't zoeken moet, helpt houtenvloertje.nl u op weg.


Vraag gratis aan, 66 pagina's dik!

uipkes brochuer

Voornaam:*
Achternaam:*
Straat:*   Nr:*
Postcode:*  Postcodeletters:*
Plaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
vijf + drie = ? *